fbpx
Chci investovat

Kontakt

Poskytovatel služby

JNCG Investment a.s.
IČO: 192 61 004
datová schránka: fyq7a7k
Rohanské nábř. 693/10,
186 00 Praha 8-Karlín

(Kanceláře společnosti)

Provozovatel webu

JNCG Digital s.r.o.
IČO: 088 26 463
datová schránka: jdpmdug
604 862 626
Bulharská 996/20, Vršovice, 101 00 Praha 10
zapsaná u Městského soudu v Praze pod spisovou značkou C 325967

S kým se u nás potkáte?

Jiří Nechvilka

odpovídá za dlouhodobý strategický rozvoj skupiny. Ve spolupráci a vedením jednotlivých holdingových společností formuluje klíčové investiční strategie a dohlíží na jejich implementaci a schvaluje expanze a nové investice.

Jan Zigáček

Ve skupině působí od roku 2023. Má bohatou zkušenost s investičními produkty jak ze strany finančního poradenství, tak ze strany správy portfolií. Honza má na starost servis našich klientů.

Jan Kalousek

Předseda dozorčí rady skupiny JNCG, zodpovídá za právní řízení skupiny ve spolupráci s advokátní kanceláří HJF.cz kde rovněž působí.

Jdeme do toho? Vyplňte své údaje. My se vám obratem ozveme.






    Kdo s námi již investoval?

    Rozváděli jsme se s manželem a nechtěla jsem se synem stěhovat. S BezPůjčky jsme našli cestu, jak mého bývalého může vyplatit, a nyní si každý jdeme vlastní cestou.

    Aneta B. Brno

    Vzhledem k neočekávaným zdravotním problémům jsem se dostal do finanční tísně a nezvládl dluhy splácet. Ty jen rostly a přišly exekuce. Touto cestou jsem dokázal dluhy splatit a zachránit si střechu nad hlavou a nemovitost si po čase odkoupit zpět.

    Tomáš Z. Liberec

    V mládí z mého nerozvážného podnikání mi zůstaly dluhy. Rodiče mi s dluhy pomohli, prodali byt do BezPůjčky.cz, za který hradím měsíční nájem. Už jen řešíme kdy si byt koupím pomocí hypotéky zpět. Děkuji moc za rychlé řešení.

    Petr D. Praha 8

    Kdo o nás již napsal?

    Chcete zhodnotit více než 1 000 000 Kč?

    Vyplňte své údaje a my se Vám ihned ozveme.